Jeg kan ikke sy – har ikke 1/100 af den tålmod det kræves (især i en familie hvor jeg burde være arveligt belastet med en mormor der var herre og dameskrædder, samt en mor der elsker at sy og gør det på samme pertentlige måde som min mormor gjorde..dvs med sporing, rining, tilpasning, prøvning, overlock osv osv osv..hvis jeg skulle lave dem ville jeg bare klippe, vende ret mod ret og håbe at enderne nåede sammen når jeg syede..hmm…).
Men jeg fik altså lokket min mor til at sy de her bukser, som jeg første gang så på en blog og straks blev vild med!

Jeg ELSKER dem simpelthen, de er super behagelige! Mønsteret er fra Orion og er en smule modificeret ved benene, plus at der er elastik i benene og så har min mor lavet et eller andet ved lynlåsen bagpå.

buks3 buks buks2

Stoffet er i øvrigt fra Stof og Stil..tror jeg må se om jeg kan få min mor til at lave endnu et par ;)