En eftermiddag i garn himmelen

Jeg har tilbragt en fantastisk eftermiddag til strik cafe i Helsinge i butikken Uldgalleriet med mutti og Diana. Og hold da op, det var ren ekstase fra første minut – der er SÅÅÅÅ meget helt fantastisk garn! Og så er der strikket en hel bunke lækre trøjoer op til voksne og børn, som fik mig til at sige “nææææh er den SÅ fed i virkeligheden”?

Jeg faldt over en bolero fra Helga Isager i Alpaca 2, som min mor også faldt pladask for. Derfor spurgte vi jo selvfølgelig efter et mønster..og så viser det sig at den er i Strikketøj bogen! Den havde jeg bare overhovedet ikke set, selvom jeg har kigget den på virkelig godt igennem..næh det var simpelthen fordi den er strikket op i noget orange garn og fylder omkring 20% af billedet, hvor resten så er modellens ben og slanke krop..Nå, men den hedder Sjælevarmer, er fra 1910´erne og er på s. 13.

sjalev

sjaele

Det endte med at min mor kom hjem med garn til den..
2004 
(foto fra tantehanne.dk)

…og jeg tager mig sammen og venter lidt med at købe garn til den..!

Men i øvrigt hyggede vi os super meget, fik talt en masse, strikket en smule og savlet en hel del!

galleri2

Hyggeligt selskab og inspirerende omgivelser!

galleri
Prøv lige at se lidt af garn udvalget!

uldorgie2

garngaleri

Butikken har bl.a. også Lang garn..og Rowan..og Wilfert..og Isager..og Design.club..og og og!

Prøv lige at se hvad min sidekammerat kom hjem med til en fantatisk cardigan/jakke, som også andre dygtige strikbloggere har lavet! Guf, jeg bliver helt glad af alle de fantastiske farver!

uldorgie

Og Merete købte også dette mønster..tjek lige hvor fantastisk det mønster er! Kraven, ærmerne, farven, alting – gud hvor ville man føle sig totalt ovenpå i den..den må være fantastisk at have på!
istexx

Som man måske kan høre er jeg stadig høj af dagens strik hihi..så med den følelse vil jeg efterlade bloggen for i aften – ha en go lørdag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *