Så er fyrtøjet færdig!

Ikke helt uden lidt eder og mange gange oppillen..men jeg kan jo også bare lade være med først 1) at læse opskriften FOR grundig og derefter 2) at læse opskriften for løst (dvs ignorere de sidste 3 vitale ord i en sætning..gys!) Annette Danielsen må snart få kvalmefornemmelser af at se mit navn i hendes indbakke – jeg kan kun sige EMINENT kundeservice, hold da op :)

Den “fejl” der gjorde at jeg så gik i stå med hø. ærme er simpelthen at man skal strikke sidste m sammen med rygstykkets første m og ikke forstykket. I hvert fald i min verden..så hvis du en dag strikker Fyrtøjet og studser over dette, så send en mail..

Nå, men jeg har lige sat sidste knap i, A er lige hoppet i den og ELSKER den! Vi legede kort fotosession og nu vil han ikke have nattøj på fordi han “elsker sin nye øjetrøje, der også ligner lidt et edderkoppespind” (det gør den også i udtagningerne hihi).

Vi startede fotosession på den stille og rolige måde..

fyrA

fyrA2

Og kort efter hoppede han glad rundt, så blitzen ikke kunne nå at følge med..

Fyrhop

fyrA4

fyrA5

fyrA3

Konklusion: trøjen er et HIT!
Der er brugt Alpaca 2 og Tvinni og der er gode rester tilbage af alle farver (på nær sort, som Strikkeforsker Ulla venligt reddede min dag med!). 5 knapper fra resteglasset.. Den er strikket i str 6 år hvilket er godt for længden, men mindre godt for bredden og der hvor ærmerne møder overkrop – men så kan den bruges forhåbentlig næste år også!

Selve konstruktion er super fantastisk, man keder sig ikke på noget tidspunkt, selvom det er ret hele tiden. Jeg havde det i hvert fald sjovt! Der er temmelig mange ender at hæfte, men det har jeg allerede fortrængt.

Prøv den prøv den :) Og tak til Annette Danielsen for hjælpen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *