Ih hvor det lysner

Jeg er flyttet ind i noget almen byggeri fra 70´erne – og udover at jeg havde de originale skabe i soveværelset, så havde jeg også det originale køkken. Inkl. de lakerede spånplader og de samme appetitvækkende runde håndtag, der drejer rundt, når man prøver at åbne lågen. Se lige her engang:

foer

foer2

Indholdet i skabene er også originalt..men for dælen, man overlever og vænner sig til meget (især når man har dejligt vintrine skab til servicet!).

Men da jeg flyttede ind fik jeg muligheden for at bruge noget af vedligholdelseskontoen til nye låger (kun låger, indmaden er den samme!). Jeg slog til, især fordi skufferne var ved at gå fra hinanden. Og boligselskabet betalte helt nyt skuffedarie med easy luk og det hele, når man nu investerede i resten. Så idag klokken meget tidligt kom en flink snedker med lågerne og monterede det, mens jeg tog ud og lunchede med en ven (og shoppede lidt..ups!).

Se lige hvordan det blev:
efter2

efter

Ja jeg er sg glad :) Komfuret er i øvrigt helt nyt, gulvet er ny afhøvlet inden indflytning og min vandhane på badeværelset er orange (det kræver et blog indlæg helt for sig selv!)– jo her er hyggeligt!

Men nej, det er ikke det samme som det hus jeg flyttede fra:
gavvl 

Til gengæld er jeg glad hver dag i det nye hus (selvom jeg savner mit gas komfur!) – og det er vel egentlig det vigtigste?

PS hvis du vil købe et lækkert hus i Herlev, så klik da endelig her!

One Reply to “Ih hvor det lysner”

 1. Hej du :o)
  Tillykke med dit nye køkken! Jeg har samme slags, -bare karrygul :oD
  Ved du hvad det er for et køkken? Fabrikant? Model?
  Så kan jeg nemlig søge efter samme løsning som dig :o)
  Her er ingen vedligeholdelseskonto og snedkeren kommer kun hvis jeg betaler ham for det, så tænker at lave mest mulig selv ;o)
  Hilsen, Rosa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *