Asymmetri

Jeg har lavet Stripe Study af Veera i Gug garn samt en rulle Holst garn..og det er helt vildt skægt at strikke på en usædvanlig tv-strik-agtig-måde.

stribe

For selvom det er ret ret ret, så er det jo sjovt at lave vendemasker, for man skal da liiiiige have 20 masker til..ikke?

Garnet er blevet lækkert efter vask, og jeg synes egentlig farverne spiller meget godt sammen.

stribb

Det er silvergray (holst) og havblik (lillagrå, Gug) og pæreskal (mmmh, Gug).

etrib

Jeg har lavet 12 farvede striber og kanten blev kun 5 cm..fordi jeg ikke orkede 10 cm!

Forslag til ændringer..
Hvis jeg skulle lave det igen, så ville jeg slå op på en anden måde, enten med provisional som i Terra eller også med at dreje arbejdet og samlet op langs kanterne som fx i Ishbel el Haruni. Lige nu er det bare sådan en lidt øv start, hvor maskerne ligesom “synker” ned i fht resten.

Men alt i alt et skægt sjal…
Når DET så er sagt..så kommer der lige et par supplerende billeder!
study

Crap..hvordan sætter man det her l***?
tyudy

Hmm hvad sker der hvis man gør sådan her?

stuu

Det her sjal er MEGA besværligt at “sætte”..det er slet ikke mig..og så minder alt det ret ret mig ærligt talt om Falkenberg! Det er måske også striberne? I hvert fald er dette sjal dømt til gave-bunken..jeg tror måske den brunøjedes mor (der jo er glad for det grafiske) vil sætte pris på det? Det får nok en tur med PostDK til Randers ;)

Rav projekt link her..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *