Der er gået sokker i den

Jeg er ikke den store sokkestrikker, men min søns far ønskede sig et par vamsede af slagsen og så måtte jeg til Anita garn efter sokkegarn! Købte 2 nøgler Big Fabel og gik igang med en af gangen helt klassiske ribsokker..

sokkerJ

Da disse var af pinden, så ville A da også have et par som sin far! Så slog jeg op igen..denne gang to på en gang – oppefra.

Asok

Og hold da op en forskel! Sådan at kunne lave to på en gang og lave de samme fejl rettelser ens på begge sider!

Jeg var bidt..men det var nu lidt svært at lave hælen oppe fra to på en gang for mig. Så efter en tænkepause (og et par pick you brain minutter med Dutte i bilen på vej til spindekursus), kastede jeg mig ud i to par nedefra.

twosock

Og se nu her! Det her..det forstår jeg altså godt at folk kan blive hooket af! Man kan jo få sokken til at sidde lige som man har lyst – og så igen, lave de samme ting på sokken samtidig! Hælen er lavet med venderækker, super let og man skulle så slet ikke tage masker langs siderne..altså, hvor er det smart!

socks

De her sokker blev lavet i Netto garn med soja og uld..tror måske ikke de holder så længe? Men indtil nu er de dejligt varme.

Og nu har jeg købt rigtigt sokkegarn (ja, sådan noget lå jeg ikke inde med!?), som jeg skal lave et par dejlige strømper til hverdagsbrug af. Jeg har så også måtte købe en 2,5 rundpind, sådan en ejede jeg heller ikke. Er spændt på om fingrene kan klare det – mine håndled plejer at protestere på alle pindestr over 5 og under 3.

Hov, jeg fandt en smart video til hvordan man slår op til tåen. Genialt, og ikke mindst meget let at lave ifht 8-taller og hvad jeg ellers har set af videoer. Her har I den:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *