Strømper til min søster

Det kan måske se ud som om jeg har gang i en masse pligtstrikning for tiden med hat til min nevø og nu disse sokker til min søster..

str
Og jep – det er også rigtigt! Det er nemlig afbetaling på det projekt hun laver til mig for tiden..

stroem
Strømperne er lavet ud af Laughin Waffle sokkegarn, strikket på en pind 2,5 nedefra og op – to på en gang (smart!). Opskriften hedder Coming together og kan findes kvit og frit på Ravelry.

stroemn

Og det der afbetalingsprojekt..ja..det er faktisk mit Christel Seyfarth sjal! Hun overtog det for 2 ugers tid siden, mens hun var forkølet, og VUPTI, nu skal hun snart til at strikkke kant! HOLD nu op, jeg startede på det i april og nåede kun sølle 10 cm..Jeg har “bestilt” light størrelsen, dvs kun ca halvdelen af garnet er brugt. Tror jeg vil få brugt det meget mere i mindre udgave. Nu GLÆDER jeg mig! Og så må mine ambitioner om at kunne lave flerefarvestrik vente nogle år til en dag, hvor det pludselig går op for mig hvordan man gør :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *