Pogona it is!

Der var rimelig overvældende enighed blandt jer om hvilket sjal jeg skal strikke. Og jeg er faktisk 100% enig! Det var let at se da jeg først havde sat dem op overfor hinanden og læst stikordene om jydens mor.

Så Pogona bliver det! Jeg er faktisk gået i gang.

pogona1

Som du måske kan se, så er der små korte sekvenser af en meget intens turkisblå spredt udover garnet, der ellers er sådan meleret lysegrå/blå. Det ser så fint ud! Håber bare en ikke-strikker kan se at det er meningen..og ikke en fejl hihi! Da jeg havde garnet i fed, så var jeg lidt bekymret for om det var en fejl pga farvernes interaktion, som også kan udmønte sig i blå og røde pletter – men de her er helt sikkert planlagte!

uct
Garnet er yummy at strikke med, men det er helt klart farverne, der gør The Uncommon Thread til noget særligt. Hun excellerer i grå toner og så bruger hun garn lavet fra engelske fåreracer. Gotta love that, når nu hun er englænder. Find hende her!

pogona
Jeg er ikke nået så langt, men det er meget sjovt at strikke. Rimelig simpelt, men med mange udtagninger løbende, som giver den sjove facon. Super!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *