Af ren nød

Hvad gør man når man skal have strikkehygge-afterhours med nogle andre ph.d-studerende fra hospitalet for første gang, og når man ved at man ikke kommer til at sidde og tælle masker, men bare pludre og strikke?
SÃ¥ starter man et nyt projekt :)
SÃ¥ i tirsdags fandt jeg Cladonia af Kirsten Kapur frem og gaflede noget garn fra lageret.
clao

Det kom der det her ud af! Og jeg er svært begejstret :)

Sjalet er et semi circular et af slagsen og da jeg tog det af pindene, så var jeg helt sikkert på at det var alt alt for lille. For jeg er jo vant til de trekantede af slagsen.

bagpa

Men det endte efter udspænding med at blive helt fint! Da jeg demonterede strikkepinden, så gik det også op for mig at jeg havde strikket med pind 3 på den ene ende og 3,5 på den anden.ups! Måske gik det lige hurtigt nok, da jeg tog på arbejde? Men det kan man nu ikke se på arbejdet – det siger så vel egentlig ret meget om hvordan jeg så i øvrigt strikker ;)

cla

Garnet er BFL garn, håndfarvet fra en tysk Etsy shop Dye for wool. Jeg må indrømme at da det ankom, så tænkte jeg at det godt nok var dumt at købe sort håndfarvet garn..det kunne have været hvilket som helst sort garn..øv! Men det grå er super lækkert, det varierer i farven og er så fint. Det er også ligesom kvaliteten af det grå garn er bedre end det sorte, selvom det er samme garn..men det sorte splittede lidt og var mindre blødt. Måske farven?
Shoppen sendte super hurtigt og de har rigtig mange lækre farver..så jeg tror nok jeg vender tilbage!

gcal

Garnet var egentlig indkøbt til at lave Spectra til den brunøjede jyde..men helt ærligt, de retriller der er for enden af kilerne, var super slatne i det her garn, så det orkede jeg ikke. Og nu er garnet brugt til noget dejligt til mig :)

edging

Jeg lavede en ændring, nemlig ved afslutning: Jeg lavede en hæklet afslutning, som den man bruger på Haruni. Jeg lavede k3together og så 6 luftmasker og så k3tog igen osv. Jeg synes det er blevet fint!

frontcla

Det gik super hurtigt at strikke, hulmønster delen er let og kort..så jeg tror helt sikkert jeg kommer til at lave flere af dem her – men på en større pind og så formentlig med ekstra masker til en mønsterrapport til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *